is this a glitch or am i missing something?

For any technical or performance issues
robottoast
Posts: 2
Joined: Sun Mar 09, 2014 6:57 pm

is this a glitch or am i missing something?

Postby robottoast » Sun Mar 09, 2014 7:03 pm

i'm playing a military conquest type level and once i defeat the enemy forts there is usually a nearby city that will give me stuff if i supply troops but for some reason the little yellow trade hand isnt there. i have all the troops, prestige and food i need to make the trade but the hand never appears. i can still trade with cities that dont require troops. help?

Keith
Posts: 9948
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Sun Mar 09, 2014 8:40 pm

It could be, but more likely you are just missing some required element before hand becomes available. What city are you playing? Is this a regular scenario in the game campaign, or are you playing a custom made 3rd party scenario?

vic_4
Posts: 2349
Joined: Fri May 07, 2004 9:11 am
Location: Rome Italy

Postby vic_4 » Mon Mar 10, 2014 10:58 am

Sometimes a navy officer and ship are required.

Keith
Posts: 9948
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Tue Mar 11, 2014 10:43 pm

Did you find your problem?


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest