black screen

For demo technical or performance issues
Rnett
Posts: 1593
Joined: Wed Jun 23, 2004 6:21 am
Location: Chicago
Contact:

Postby Rnett » Mon May 07, 2007 6:44 pm

Yes, a complete makeover.... :D

More ram, better video card, faster cpu, update the sound drivers for starters. I know that's not what you want to hear, but better to know in advance then to go in blindly and have way too many issues. :)

KenyaSong
Posts: 2
Joined: Mon May 07, 2007 6:12 pm

Postby KenyaSong » Mon May 07, 2007 7:35 pm

lol :) )

thank you anyway.
so i won't play the game 'cuz i don't have the money...
j'm'en fous :P i will play caesar 3 again and again :D
Last edited by KenyaSong on Tue May 08, 2007 2:57 pm, edited 1 time in total.

druida
Posts: 1
Joined: Tue May 08, 2007 11:18 pm

Postby druida » Tue May 08, 2007 11:22 pm

Hi,

Im getting a black screen at the middle of the game.....

I have an ATI Radeon 9550 Graphic card.

I also uploaded my dxdiag.

Whats wrong? :mad:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Rnett
Posts: 1593
Joined: Wed Jun 23, 2004 6:21 am
Location: Chicago
Contact:

Postby Rnett » Wed May 09, 2007 12:22 am

Might be the operating system, it was written for windows 2000 or xp home/pro.


Return to “Community Technical Support (Demo)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests