Sim city box

For technical or performance related issues
Squeaky nation plays
Posts: 1
Joined: Tue Dec 25, 2012 11:10 pm

Sim city box

Postby Squeaky nation plays » Tue Dec 25, 2012 11:20 pm

I can get everything to load on my sim city except the expansion pack. Do I have to be on line for this.?I don't remember being on line when I had my laptop.the expansion pack loaded on my laptop.but now I have windows 7 on my home computer and can't seem to get the expansion pack to load I've had my son send me codes for it.and I can't seem to get ahold of customer service like I did when I bought this. Does anyone have any suggestions I would appriciate it ..

PantherX
Posts: 1111
Joined: Mon Nov 27, 2006 7:00 am
Location: The Beautiful Monterey Bay California

Postby PantherX » Wed Dec 26, 2012 4:17 am

Are you talking Sim City Societies?

Perhaps Keith will move this question there.

I have no idea. Good luck!

:cool:
:cool:

Keith
Posts: 9945
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Wed Dec 26, 2012 7:11 am

Officially....moved. :)


Return to “Community Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests