LOC german #391

For all bugs and issues posts for Hinterland
tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

LOC german #391

Postby tobing » Wed Oct 29, 2008 8:47 pm

There are quite a few more wrong characters showing up in the german version. Undertaker visitor card, tooltips for magic pumpkin, and the follower card for the pumpkin farmer are examples. See screenshot.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

Postby tobing » Thu Oct 30, 2008 9:48 am

This is a problem even in 1.0.1029.1050.

_KPaul
Posts: 23
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:55 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby _KPaul » Thu Oct 30, 2008 6:33 pm

Hmmm...I don't see this locally. When the next build goes up see if you still see it. This might also be a result of loading an old save. I'm not *exactly* sure why, but it could explain it. That's another thing you can check. Try starting a new game fresh from 1.0.1029.1050 and see if these thngs still show up.

_KPaul
_DevSupport

tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

Postby tobing » Thu Oct 30, 2008 7:00 pm

Well, I have (of course) started a fresh new game with 1029. But it might be that you already have a corrected language.txt file for german, which I don't have in my game.

_KPaul
Posts: 23
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:55 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby _KPaul » Fri Oct 31, 2008 5:14 pm

Well I was running on your exact build when I looked into it, or at least I thought I was. I know that the build that went live to Steam did not have these issues when I tested it, so here's hoping it's fixed across the board!

_KPaul
_DevSupport

tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

Postby tobing » Fri Oct 31, 2008 6:17 pm

Not fixed yet. Just tried the official version right this moment...

_KPaul
Posts: 23
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:55 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby _KPaul » Fri Oct 31, 2008 6:22 pm

Well there's clearly a mismatch of something here. Can you give me a screenshot of every location you see this occurring?

_KPaul
_DevSupport

tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

Postby tobing » Fri Oct 31, 2008 6:23 pm

"_KPaul" wrote:Well there's clearly a mismatch of something here. Can you give me a screenshot of every location you see this occurring?

_KPaul
_DevSupport


Choosing a new character. Nothing else right now, though Jeff said something about wolf blood in his mail... and missing some text passages when assembling the file(s).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_KPaul
Posts: 23
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:55 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby _KPaul » Fri Oct 31, 2008 6:27 pm

Err, I think we're talking about two different issues here...
This thread is about certain UI elements failing to show special characters. The Fallen Hero thing we know about and fixed locally. That's a separate issue altogether.

_KPaul
_DevSupport

tobing
Posts: 950
Joined: Mon May 10, 2004 4:00 pm
Location: Bruchsal/Germany
Contact:

Postby tobing » Fri Oct 31, 2008 6:31 pm

AH! So I mixed these up - sorry sorry.

All is fine with that. Special characters show nicely, as far as I haven seen until now.

_KPaul
Posts: 23
Joined: Thu Jun 07, 2007 8:55 pm
Location: Massachusetts, USA

Postby _KPaul » Fri Oct 31, 2008 6:33 pm

Excellent.

_KPaul
_DevSupport


Return to “Hinterland Beta (Bugs / Issues)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests