Wrong number of towns in nome listing

Find a bug on the Nile?
ramses_1
Posts: 13
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:33 pm

Wrong number of towns in nome listing

Postby ramses_1 » Fri Aug 09, 2013 8:04 am

On Sabah, when you view the nomes around 287N, you'll see that the number of cities listed is -1, but there's one active and one inactive city there. Nome 290N has 6 cities, but the map lists only 5.
For nome 7S it's much worse: there are 19 cities there, 9 inactive, but the nomes overview 5S-9S reads 11.

Keith
Posts: 9977
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Fri Aug 09, 2013 9:39 am

I have a city in 7S, and everything looks correct.

There are 11 cities listed on the overview and on the nome level. 6 cities are inactive, 2 cities are on vacation mode, and 3 cities are active making it 11 cities.

Try purging your browser cache (temporary internet files).

ramses_1
Posts: 13
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:33 pm

Postby ramses_1 » Fri Aug 09, 2013 8:57 pm

Did that, still the same. It's wrong for several nomes, and for nomes that I normally don't view. So that wrong data couldn't even be in my cache.

Keith
Posts: 9977
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Fri Aug 09, 2013 10:13 pm

I'll let Jeff know. The problem doesn't seem to effect me. I'm using IE10 as my browser.

Note: My error, I was looking at Theoris and not Sabah. I sent Jeff a message.
Last edited by Keith on Fri Aug 09, 2013 10:40 pm, edited 2 times in total.

ramses_1
Posts: 13
Joined: Sun Jul 14, 2013 7:33 pm

Postby ramses_1 » Sat Aug 10, 2013 5:38 pm

I also tried in Opera, with the same result.


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests