999h99m travel time

Find a bug on the Nile?
birdie
Posts: 6
Joined: Sat May 02, 2009 4:03 pm

999h99m travel time

Postby birdie » Sun Jan 19, 2014 1:36 pm

On the traveling ships list on my account on Sabah it says: "coming from Gone (arrival in 895h 40m [12:48 am])"

At first I expected it to be resolved with a fresh login. But my ships are still on a detour. Maybe something that occurred after resolving the negative travel times? I hope someone at TM can find a quick solution to it. Otherwise I'll to wait for a month or so :)

Cheers
birdie

Keith
Posts: 9965
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Sun Jan 19, 2014 2:17 pm

These problems with shipping times usually arise after there is some sort of snafu or slow down on the game's server. Jeff has to fix them manually. I'll let him know to take a look.

birdie
Posts: 6
Joined: Sat May 02, 2009 4:03 pm

Postby birdie » Tue Jan 21, 2014 9:28 pm

Thanks. Perhaps useful to mention my IGN: birdie VI

Keith
Posts: 9965
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Wed Jan 22, 2014 2:24 pm

You know Jeff told me he did take a look and couldn't find anyone with negative travel times at all. Usually there is more than just one person with the problem that reports it, but don't report it themselves. He thought that not finding yours was strange, and so do I. So I'll let him know that you are still having the problem.

Sierra
Posts: 24
Joined: Sat Jan 30, 2010 11:27 am

Postby Sierra » Thu Jan 23, 2014 6:59 pm

birdie didn't have minus delivery times but a 'plus' time that was much too long

Keith
Posts: 9965
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Thu Jan 23, 2014 8:03 pm

Yeah, it was my mistake but Jeff figured it out and fixed it.

birdie
Posts: 6
Joined: Sat May 02, 2009 4:03 pm

Postby birdie » Sat Jan 25, 2014 1:49 pm

Problem solved :)
Thanks Keith. And Jeff.

Raja Robert
Posts: 1
Joined: Sat Nov 15, 2014 5:29 am

Postby Raja Robert » Sat Nov 15, 2014 5:31 am

On the traveling ships list on my account on Sabah it says: "coming from Gone (arrival in 895h 40m [12:48 am])"

At first I expected it to be resolved with a fresh login. But my ships are still on a detour. Maybe something that occurred after resolving the negative travel times? I hope someone at TM can find a quick solution to it. Otherwise I'll to wait for a month or so

Cheers
birdie



___________________
www.braindumps.com/1z0-102.htm
http://www.scuhs.edu/
www.braindumps.com/HP2-K38.htm
http://www.rasmussen.edu/
http://www.loyola.edu/
Last edited by Raja Robert on Sun Dec 14, 2014 2:41 pm, edited 1 time in total.

Keith
Posts: 9965
Joined: Wed May 05, 2004 4:00 pm
Location: USA
Contact:

Postby Keith » Sat Nov 15, 2014 4:09 pm

I forwarded this to Jeff.


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests