1000+hour transport times. -Bug

All discussion regarding the world of Theoris
User avatar
Jeff Fiske
Posts: 394
Joined: Tue May 04, 2004 4:00 pm

1000+hour transport times. -Bug

Postby Jeff Fiske » Wed Aug 15, 2012 4:39 pm

Just wanted people to know that we are looking into why this is happening occasionally on Theoris.

Please PM me if this happens to you and I will fix the times to what they should be.

If you don't have an account to PM me, I am doing this every couple of days it seems and when I do I take care of everyone who is suffering from the bug.

Sorry for the inconvenience and thanks for your patience.

Jeff

User avatar
Jeff Fiske
Posts: 394
Joined: Tue May 04, 2004 4:00 pm

8/22 Issues

Postby Jeff Fiske » Thu Aug 23, 2012 1:19 am

We had a server reboot and it is possible, not likely, but possible this was related to the large number of issues with ships in the last two days.

These have all been resolved, and we continue to look into the problem.

Yes, this problem does not happen on Sabah. No this never happened before we moved to our new server setup.

Sincere thanks for your patience. Just keep PM'ing me when it happens- or post in this thread.

IF you see someone else has posted around the same time as you are having problems, there is no need to post. I can see everyone on the server who is having the problem very easily and I fix everyone in one sitting.

Hopefully we will figure this one out soon.

Jeff


Return to “World - Theoris”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests